Home » Poezen

Poezen

Dit zijn de poezen die bij ons kittens mogen krijgen. Zij wonen samen met de andere katten en 2 middelgrote honden bij ons in huis.

Deze poezen worden getest op FeLV (kattenleukemie), FIV (kattenaids), HCM (hartafwijking) en PKD (nierafwijking) via echo, HD (heupdysplasie) en PL (Patella Luxatie). Deze testen kunt u bij ons thuis inzien.

 


DE*Waldemaine Shaketta (Gaia)

Maine Coon

Kleur: Black smoke 

Geb. datum: 01-08-2015

Stamboom

 

Felv/fiv: negatief
HCM DNA 1: negatief via ouders
HCM echo: negatief (2016/2018)
PKD echo: negatief (2016/2018)

HD: vrij
PL: vrij

 

Over Gaia:

Gaia is een aparte dame, ze is grappig en lief maar ook aanhankelijk en kan heel speels zijn, ze raast dan als een wervelwind door het huis heen. Verder is ze sociaal en kan ze goed opschieten met de andere katten in huis. Naar vreemde mensen kan ze een beetje verlegen zijn.

 


DE*Waldemaine Zuckerpuppe (Hera)

Maine Coon

Kleur: Black tortie smoke

Geb. datum: 11-11-2016

Stamboom

 

Felv/fiv: negatief

HCM DNA 1: negatief via ouders
HCM echo: negatief
PKD echo: negatief

HD: 
PL: vrij

 

Over Hera:

Hera is erg nieuwsgierig en nergens bang voor, ze is een enorme knuffelkont en erg speels. Ze is echt een dametje, als ze iets niet wil laat ze dat wel merken., je kan haar wel een diva noemen. 


Youngsters

Dit zijn de poezen die wij hopelijk in de toekomst kunnen inzetten voor de cattery, ze zullen vanaf dat ze een jaar oud zijn getest worden op erfelijke afwijkingen.


NL* Virrhea's Niobe

Maine Coon

Kleur: Black torbie white

Geb. datum: 19-03-2018

 

 

Over Niobe:

Niobe is een echte knuffelkont, waarschijnlijk heeft ze dat van haar moeder Hera, ze ligt graag bij ons op schoot en is dan helemaal in haar nopjes. Ze spint dan ook heel hard. Verder is het een deugniet eerste klas, maar ook zo ontzettend lief en slim.


NL* Virrhea's Ruby Rose

Maine Coon

Kleur: Blue (silver?) tabby white

Geb. datum: 31-03-2018

 

 

Over Ruby:

Ruby is een grappig, speels en lief dametje, ze kan erg stoer zijn en heerlijk door huis heen racen maar ook ligt ze graag languit in de hangmat te slapen. Ze doet graag wat ze zelf wil en is niet snel onder de indruk en als je haar aait begint ze bijna meteen te spinnen.