Home » Poezen

Poezen

Dit zijn de poezen die bij ons kittens mogen krijgen. Zij wonen samen met de andere katten en 2 middelgrote honden bij ons in huis.

Deze poezen worden getest op FeLV (kattenleukemie), FIV (kattenaids), HCM (hartafwijking) en PKD (nierafwijking) via echo, HD (heupdysplasie) en PL (Patella Luxatie). Deze testen kunt u bij ons thuis inzien.

 


DE*Waldemaine Shaketta (Gaia)

Maine Coon

Kleur: Black smoke 

Geb. datum: 01-08-2015

Stamboom

Over Gaia:

Gaia is een aparte dame, ze is grappig en enorm lief maar ook aanhankelijk en kan heel speels zijn, ze raast dan als een wervelwind door het huis heen. Verder is ze sociaal en kan ze goed opschieten met de andere katten in huis. Naar vreemde mensen kan ze een beetje verlegen zijn.

 

Gaia heeft een suprelorin implantaat (chemische castratie) en zal daarom voorlopig geen kittens (kunnen) krijgen. Na 3 nesten te hebben gehad mag zij nu even tot rust komen. 

 


Youngsters

Deze poezen mogen, als ze goedgekeurd worden, in de toekomst kittens bij ons krijgen, vanaf dat ze een jaar oud zijn worden ze getest op erfelijke afwijkingen.


NL*Virrhea's Gretel PP (Siggy)

Maine Coon

Kleur: Black tabby white

Geb. datum: 02-03-2019

 

Over Siggy:

Siggy is bij ons geboren en is de dochter van Gaia. Ze is enorm lief, heerlijk speels en vrolijk. Soms komt ze ons begroeten als we thuis komen of beneden komen, dan wil ze heel graag een aai, als je dan lief tegen haar gaat praten vind ze dat helemaal leuk en gaat ze ook nog spinnen. Siggy is polydactyl.

 

Siggy is nog jong, of en wanneer zij ingezet kan worden voor de cattery zal moeten blijken in de toekomst.