Home » Poezen

Poezen

Dit zijn de poezen waarmee wij af en toe een nestje kittens hebben.

Al onze poezen worden getest op FeLV (kattenleukemie), FIV (kattenaids), HCM (hartafwijking) en PKD (nierafwijking) via echo en PL (Patella Luxatie).

 

DE*Waldemaine Shaketta (Gaia)

Maine Coon

Kleur: Black smoke 

Geb. datum: 01-08-2015

Stamboom

 

Felv/fiv: negatief
HCM DNA 1: negatief via ouders
HCM echo: negatief
PKD echo: negatief
PL: vrij

 

Over Gaia:

Gaia is een aparte dame, ze is grappig en lief maar ook aanhankelijk en kan heel speels zijn, ze raast dan als een wervelwind door het huis heen. Verder is ze sociaal en kan ze goed opschieten met de andere katten in huis. Naar vreemde mensen kan ze een beetje verlegen zijn maar naar ons is ze erg sociaal en aanhankelijk.

 

DE*Waldemaine Zuckerpuppe (Hera)

Maine Coon

Kleur: Black tortie smoke

Geb. datum: 11-11-2016

Stamboom

 

Felv/fiv: negatief

HCM DNA 1: negatief via ouders
HCM echo: negatief
PKD echo: negatief
PL: vrij

 

Over Hera:

Hera is erg nieuwsgierig en nergens bang voor, ze is een enorme knuffelkont en loopt dan ook vaak achter je aan om je aandacht te trekken. Ze is echt een dametje, als ze iets niet wil laat ze dat wel merken. Verder is ze speels en wil ze graag overal bij zijn.


Youngsters

Dit zijn de poezen die wij hopelijk in de toekomst kunnen inzetten voor de cattery, ze zullen vanaf dat ze een jaar oud zijn getest worden op Felv Fiv, PL, HCM en PKD via echo.

 

Tot die tijd mogen ze nog heerlijk jong zijn en lekker ravotten en spelen met de andere katten hier in huis. We zijn heel benieuwd hoe deze dametjes uitgroeien.

NL* Virrhea's Niobe

Maine Coon

Kleur: Black torbie white

Geb. datum: 19-03-2018

 

 

Over Niobe:

Niobe is een echte knuffelkont, waarschijnlijk heeft ze dat van haar moeder, ze ligt graag bij ons op schoot en is dan helemaal in haar nopjes. Ze spint dan ook heel hard. Verder is het een deugniet eerste klas, maar ook zo ontzettend lief en slim.

NL* Virrhea's Ruby Rose

Maine Coon

Kleur: Blue (silver?) tabby white

Geb. datum: 31-03-2018

 

 

Over Ruby:

Schattig, lief en rustig, dat zijn de woorden waarmee ik Ruby kan omschrijven, ze doet graag haar eigen ding en laat zich niet door anderen van de wijs brengen. Ze kan ook lekker druk spelen en gek doen, zoals ook hoort op haar leeftijd maar over het algemeen is ze vrij rustig en houd ze alles goed in de gaten.