Home » Kittens

Kittens

Hier staat alle informatie over onze kittens.

 

Lees alstublieft de kitten informatie aandachtig door.

 

Onze kittens, hoe werkt het?

De kennismaking

Wij willen altijd graag dat u eerst kennis komt maken voordat u een keuze maakt, vanaf 4 weken oud mogen de kittens bezoek ontvangen. U kunt ons een bericht sturen in welk kitten u interesse heeft maar dat is niet noodzakelijk als u het nog niet weet of misschien zijn er nog geen kittens en wilt u op de wachtlijst, dat kan natuurlijk, het belangrijkste vinden wij dat u even iets over uzelf en uw leefomgeving verteld, we willen graag weten hoe ons kitten terecht komt. Wanneer u bij ons bent geweest en er is een goede klik met het kitten, en met ons, krijgt u bedenktijd, een kitten is niet zomaar iets en we willen niet dat er overhaast beslist word. Wanneer u zeker bent vragen wij om een aanbetaling, dit doen wij zodat we zeker zijn dat er serieuze interesse is en er niet elk moment afgehaakt kan worden, dat zou voor ons en het kitten niet leuk zijn. U mag het kitten zo vaak bezoeken als u wilt en mogelijk is en we zullen regelmatig foto's en informatie delen.

 

Wanneer mogen onze kittens verhuizen?

Onze kittens mogen het nest verlaten vanaf 14 weken oud, ze zijn dan ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en gezond verklaard door onze dierenarts. Ze krijgen een Europees paspoort, een stamboom, koopcontract en een leuk kitten pakket mee. Al onze kittens groeien bij ons op in huiselijke sfeer samen met de andere katten en twee middelgrote honden. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan de socialisatie van de kittens. Wij vinden het belangrijk dat onze kittens veilig kunnen opgroeien, een omheinde tuin/balkon of ren is dan ook gewenst in hun nieuwe huis, ook zijn Maine Coons dol op gezelschap, daarom plaatsen wij een kitten niet in een thuis waar geen soortgenoot aanwezig is, dit hoeft geen andere Maine Coon te zijn, een andere ras kat of huis-tuin-en-keuken kat kan ook een prima maatje zijn. 

 

Kittens naar het buitenland

Voor kittens die naar het buitenland gaan gelden andere regels. De kittens moeten langer bij ons blijven i.v.m de rabiës enting en liefhebbers kittens worden voordat ze gaan verhuizen gecastreerd/gesteriliseerd en gaan pas weg als ze hier van zijn hersteld. Voor de koper zitten hier extra kosten aan verbonden.

 

Wij verkopen onze kittens ook aan (erkende) fokkers, dit gebeurd uitsluitend in overleg.

 

Contact opnemen met ons

Indien u interesse heeft in een van onze kittens vragen wij u contact met ons op te nemen via email of via de Facebook pagina van onze cattery. Ons telefoonnummer is op aanvraag ook te verkrijgen. U kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvend bezoek om kennis te maken met het ras en onze cattery.


Uitleg statussen

*Beschikbaar: het kitten is nog vrij, als je interesse hebt in een kitten neem even contact met ons op.

 

*Optie: er zijn mensen serieus geïnteresseerd in het kitten en komen kennis maken maar aanvragen zijn nog welkom.

 

*Evaluatie: wij zijn aan het beslissen of dit kitten bij ons blijft, hiervoor moeten we eerst weten hoe het kitten zich ontwikkelt, dit kitten kan later nog weer beschikbaar komen. Zodra het kitten bij ons blijft zal de status veranderen van evaluatie naar "blijft".

 

*Gereserveerd: er is een aanbetaling gedaan en het kitten is in principe verkocht. Dit kitten kan alleen nog vrij komen indien 1 van beide partijen om wat voor reden dan ook afziet van de verkoop.


Momenteel hebben wij geen beschikbare kittens.