Home » Kittens

Kittens

Lees alstublieft de kitten informatie aandachtig door.

Over onze kittens

Wanneer u interesse heeft in onze kittens horen we graag wat over uzelf en de omgeving waarin het kitten terecht komt, denk bijvoorbeeld aan de gezinssamenstelling, of uw tuin/balkon is afgezet en welke dieren u nog meer heeft, dit vragen wij omdat we het belangrijk vinden dat onze kittens goed terecht komen, we willen ook graag contact houden wanneer het kitten verhuisd is. 

 

Vanaf 6 weken oud mogen onze kittens bezoek ontvangen, u kunt van tevoren aangeven welk kitten uw interesse heeft en deze kunnen we totdat u langskomt voor u in optie zetten. Onze kittens worden niet gereserveerd zolang er geen bezoek heeft plaatsgevonden. We vinden het belangrijk dat er een klik is van beide kanten en dat u kennis maakt met ons en onze dieren voordat er een keuze wordt gemaakt. 

 

Onze kittens mogen het nest verlaten vanaf 14 weken oud, ze zijn dan ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en gezond verklaard door onze dierenarts. Ze krijgen een Europees paspoort, een stamboom, koopcontract en een leuk kitten pakket mee. Al onze kittens groeien bij ons op in huiselijke sfeer samen met de andere katten en twee middelgrote honden. Wij vinden het belangrijk dat onze kittens veilig kunnen opgroeien, een omheinde tuin/balkon of ren is dan ook gewenst in hun nieuwe huis, ook zijn Maine Coons dol op gezelschap, daarom plaatsen wij een kitten niet in een thuis waar geen soortgenoot aanwezig is, dit hoeft geen andere Maine Coon te zijn, een andere ras kat of huis-tuin-en-keuken kat kan ook een prima maatje zijn. 

 

Kittens naar het buitenland

Voor kittens die naar het buitenland gaan gelden andere regels. De kittens moeten langer bij ons blijven i.v.m de rabiës enting en liefhebbers kittens worden voordat ze gaan verhuizen gecastreerd/gesteriliseerd en gaan pas weg als ze hier van zijn hersteld. Voor de koper zitten hier extra kosten aan verbonden.

 

Wij verkopen onze kittens ook aan (erkende) fokkers, dit gebeurd uitsluitend in overleg.

 

Wanneer je interesse hebt in een van onze kittens neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij werken met een wachtlijst maar er zijn meestal wel kittens die beschikbaar zijn of later beschikbaar komen.


Uitleg statussen

- Beschikbaar: het kitten is nog vrij, als u interesse heeft neem contact met ons op.

 

- Optie: er is serieuze interesse in het kitten maar aanvragen zijn nog welkom.

 

- Evaluatie: wij zijn aan het beslissen of dit kitten bij ons blijft, hiervoor moeten we eerst weten hoe het kitten zich ontwikkelt, dit kitten kan later nog weer beschikbaar komen. 

 

- Gereserveerd:  Het kitten heeft personeel gevonden.