Home » Kittens

Kittens

Lees alstublieft de kitten informatie aandachtig door.

Over onze kittens

Onze kittens mogen het nest verlaten vanaf 14 weken oud, ze zijn dan ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en gezond verklaard door onze dierenarts. Ze krijgen een Europees paspoort, een stamboom, koopcontract en een leuk kitten pakket mee. Al onze kittens groeien bij ons op in huiselijke sfeer samen met de andere katten en twee middelgrote honden. Wij vinden het belangrijk dat onze kittens veilig kunnen opgroeien, een omheinde tuin/balkon of ren is dan ook gewenst in hun nieuwe huis, ook zijn Maine Coons dol op gezelschap, daarom plaatsen wij een kitten niet in een thuis waar geen soortgenoot aanwezig is, dit hoeft geen andere Maine Coon te zijn, een andere ras kat of huis-tuin-en-keuken kat kan ook een prima maatje zijn. 

 

Kittens naar het buitenland

Voor kittens die naar het buitenland gaan gelden andere regels. De kittens moeten langer bij ons blijven i.v.m de rabiës enting en liefhebbers kittens worden voordat ze gaan verhuizen gecastreerd/gesteriliseerd en gaan pas weg als ze hier van zijn hersteld. Voor de koper zitten hier extra kosten aan verbonden.

 

Wij verkopen onze kittens ook aan (erkende) fokkers, dit gebeurd uitsluitend in overleg.

 

Wanneer je interesse hebt in een van onze kittens neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij werken met een wachtlijst maar er zijn altijd wel kittens die beschikbaar zijn of later beschikbaar komen.


Uitleg statussen

- Beschikbaar: het kitten is nog vrij, als u interesse heeft neem contact met ons op.

 

- Optie: er is serieuze interesse in het kitten maar aanvragen zijn nog welkom.

 

- Evaluatie: wij zijn aan het beslissen of dit kitten bij ons blijft, hiervoor moeten we eerst weten hoe het kitten zich ontwikkelt, dit kitten kan later nog weer beschikbaar komen. 

 

- Gereserveerd:  Het kitten heeft personeel gevonden.


Wij verwachten kittens in Februari/Maart

zie planning voor meer informatie