Home » Kittens

Kittens

Hier staat alle informatie over onze kittens.

Lees alstublieft de kitten informatie aandachtig door.

 

Onze kittens mogen het nest verlaten vanaf 14 weken oud, ze zijn dan ontwormd, ontvlooid, ingeënt, gechipt en gezond verklaard door onze dierenarts. Ze krijgen een Europees paspoort, een stamboom, koopcontract en een leuk kitten pakket mee. Al onze kittens groeien bij ons op in huiselijke sfeer samen met de andere katten en twee middelgrote honden. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan de socialisatie van de kittens. Wij vinden het belangrijk dat onze kittens veilig kunnen opgroeien, een omheinde tuin/balkon of ren is dan ook gewenst in hun nieuwe huis, ook zijn Maine Coons dol op gezelschap, daarom plaatsen wij een kitten niet in een thuis waar geen soortgenoot aanwezig is, dit hoeft geen andere Maine Coon te zijn, een andere ras kat of huis-tuin-en-keuken kat kan ook een prima maatje zijn. 

 

Wij verkopen onze kittens ook aan (erkende) fokkers, dit gebeurd uitsluitend in overleg.

 

Indien u interesse heeft in een van onze kittens vragen wij u contact met ons op te nemen via email of via de Facebook pagina van onze cattery. Ons telefoonnummer is op aanvraag ook te verkrijgen. U kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvend bezoek om kennis te maken met het ras en onze cattery. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Uitleg statussen:

*Beschikbaar: het kitten is nog vrij, als je interesse hebt in een kitten neem even contact met ons op.

*In optie: er zijn mensen serieus geïnteresseerd in het kitten en komen kennis maken maar aanvragen zijn nog welkom.

*Gereserveerd: er is een aanbetaling gedaan en het kitten is in principe verkocht. Dit kitten kan alleen nog vrij komen indien 1 van beide partijen om wat voor reden dan ook afziet van de verkoop.

 

Momenteel hebben wij geen (beschikbare) kittens. In maart 2018 verwachten wij weer kittens.