Home » Castraten

Castraten

 Dit zijn onze castraten die samen met de andere poezen en 2 middelgrote honden bij ons in huis leven.

 

Odin "Dutch Sweetloves Cliffhanger"

Maine Coon

Geboortedatum: 11-11-2013

Gecastreerde kater

 

Odin is een grote sul, erg lief voor alles en iedereen. Hij komt graag op schoot en ligt altijd wel bij ons in de buurt. Vaak is hij liever lui dan moe, maar hij is ook erg grappig en speels. Hij is 1 van de liefste katten die wij hebben.

Isis "Dutch Sweetloves Rosa"

Maine Coon

Geboortedatum: 11-11-2013

Gesteriliseerde poes, zus van Odin

 

Isis is een hele lieve poes met een eigen wil, ze is vriendelijk en aanhankelijk maar kan soms ook erg op zichzelf zijn. Bezoek vind zij over het algemeen erg leuk en komt dan vaak een knuffel halen. Ze ligt ook graag bij ons op de bank te kroelen en geniet van de aandacht.

 

Eros "Dutch Sweetloves Eros"

Maine Coon

Geboortedatum: 09-12-2014

Gecastreerde kater

 

Eros is ons draakje, als Eros iets niet wil dan gebeurd dat ook niet en aaien mag vaak alleen met zijn toestemming, maar ach eigenlijk is hij gewoon een grote kerel met een klein hartje, hij komt stoer over maar wil ook wel graag geknuffeld worden. Als er bezoek komt dan staat hij ze al op te wachten, alsof hij wil zeggen "Welkom in mijn huis".

Freya "Waldemaine Bea"

Maine Coon

Geb. datum: 26-07-2015

Gesteriliseerde poes

 

Freya is een verlegen dametje maar zodra ze je kent is ze erg lief en gaat ze tegen je brabbelen om aandacht. Ze is een eigenzinnige poes die graag haar eigen weg gaat. Een hele zachtaardige gevoelige dame met een eigen wil. Freya is de moeder van Rollo.

Rollo "Virrhea's Rollo PP" 6/6/5/5

Maine Coon

Geboortedatum: 21-01-2017

Gecastreerde kater

 

Rollo is de allereerste kitten die geboren is in onze cattery en hij is een heel speciaal en lief kereltje. Hij is vrij rustig en aanhankelijk maar kan ook de hele kamer door racen. Hij is erg dapper, nieuwsgierig en nergens bang voor.

 

Extra informatie:

Rollo is polydactyl ook wel poly genoemd, dat wil zeggen dat hij "meertenig" is, hij heeft meer tenen dan een gewone kat, bij de Maine Coon komt dit van nature voor. De "PP" achter zijn naam staat voor PolydactyPolydactyl of Poly/Poly dat wil zeggen dat hij zowel voor als achter poly is en dus extra tenen heeft. Hij heeft 6 tenen aan beide voorpoten en 5 tenen aan beide achterpoten, dit noteren wij zo: 6/6/5/5.