Home » Herplaatsing

Herplaatsing

Wij herplaatsen niet vaak maar soms is het nodig.


Hera (Waldemaine Zuckerpuppe)

Geb. datum: 11-11-2016

Kleur: Black tortie smoke

Ras: Maine Coon

 

We zijn voor Hera (Waldemaine Zuckerpuppe) op zoek naar een nieuw thuis waar het wat rustiger is en geen honden zijn.

 

Over Hera:

Hera is een poes van 2,5 jaar oud, ze heeft een stamboom, is gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooit. Ze heeft bij ons kittens gehad en is daarom ook getest op felv/fiv, HCM via echo (en dna via ouders) en PKD (echo). Patella luxatie en is uiteraard goed bevonden.

 

Karakter:

Ze is een super lieve knuffel poes, ze houd ervan (als ze je kent) om opgepakt en geknuffeld te worden, dan krijg je ook kopjes, op schoot komt ze niet maar ze is wel graag bij je in de buurt en "praat" graag tegen je. Gewoon een gezellige leuke jonge poes.

 

De reden dat wij Hera herplaatsen is omdat zij het hier te druk vind, wij hebben 7 katten en ze heeft meer individuele aandacht nodig, ook hebben wij 2 honden die ze nooit echt leuk heeft gevonden. Wij gunnen haar daarom een eigen plekje waar ze zich net iets gelukkiger voelt.

 

Bijzonderheden: Hera heeft gevoelige darmen en krijgt daarom Royal Canin Hypoallergenic brokken en Internal Gastro natvoer. Dit gaat goed en zal ze ook de rest van haar leven moeten eten.

 

Wij zoeken voor haar een rustig thuis:
- Zonder drukke jonge kinderen
- Zonder honden. 
- Met 1 of 2 al aanwezige katten die niet op zoek zijn naar een speelmaatje en geen moeilijk/overheersend karakter hebben. 
- Waar ze veilig naar buiten kan (afgesloten tuin/balkon of ren)

 

Denk je dat je Hera haar forever home kan bieden dan ontvang ik graag een uitgebreide reactie.

Neem hier contact met ons op.